Jawabanmu

2014-05-23T13:36:25+07:00
Tembung saroja yaiku tembung loro utawa lewih padha tegese dirangkep dadi siji, nduweni teges mbangetake.
2014-05-23T13:38:24+07:00
Tembung saroja Sato kewan=perkara kewan Ayem tentrem=trentrem tenan Tepa tuladha=tuladha Tresna asih=asih tenan Colong jupuk=perkara nyolong utawa kegiatan nyolong