Jawabanmu

2014-05-23T12:16:33+07:00
Alis=nanggal sepisan
pundhak=nraju emas
idep=tumenging tawang
lengen=nggandewa pinenthang
rambut=ngandan-andan, ngembang bakung
swara=ngombak banyu
irung=ndudhup turi
cahya=sumunar
8 3 8
2014-05-23T12:21:16+07:00
Panyandra iku kayak=mlakune kaya macan luwe,ayune kaya dewi ratih,lemes kaya baladewa.dan lain2
5 4 5