Jawabanmu

2014-05-23T19:25:03+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
Assalamu warohmatullaahi wabarakaatuh BismillahirrahmanirrahiimAllahummasholli ' Alaa Muhammad Dear hakim , pamirsa ! Uga kancaku sing richly Allah.Pada kesempatan iki, Aku bakal njlimet ing " pentinge Krama ing ngarep lan ing Sekolah " kang dadi topik pilihankuKita supaya pinter nulis lan maca ! awitdene ? Kita bisa dadi warna Gede saka èlmu ! awitdene ? mesthi, ,,, , amarga Rudi Gu - dileksanakke jaman modern dina iki, ing wektu kita mlaku wara ing nginggil saka Nabi Muhammad. Krama dadi masalah utama. Ing ngarep , ing sekolah minangka anak ! Familiarize siswa S5 minangka " Smile Greeting simbah Krama " Mas ,,, ya ,,, nuwun sewu ! Sir, ,, ma'am , Nyuwun Sewu ! Teka liwat koyo pakRasulullah SAW ngandika: "Aku iki dikirim mung kanggo sampurna Noble karakter ( HR.Ahmad ) gmn gedhe anak , carane gedhe mahasiswa ! Komputer ..... Expert ! Internet ... matématikawan .... omong-omongan ! Indonesia ... omong-omongan . Otak kang BERLIANPemikirannya digunakake sarwa ing barengi akhlakul karimah ! Krama , ana makna ! Ora Nilai ora harganyaPepatah Jawa ngandika " Master Wong Tuwo Nggedekno Rogo Nggedekno Roso " Para sing Care lan ngunggahake kita jiwa Nalika guru sing digawe kita sugih SCIENCE Ladies and Gentlemen aku ............ aku isih mrihatinake ana cilik cilik ing ngarep , ana wong tuwa sing wis jantung kanggo ngalahake dheweke duwe ! gara gara ora anak ngatasi kelas guru gelas.Di .... ! nepsu duka malah surak-surak ? malah kenek meja! Amarga apa? Bocah ora bisa math , ora Komisi diterangno mudeng - mudeng ! Dadi supaya bebarengan! Ibda ' bin nafsik miwiti saka dhewe biasakanS5 " Smile Greeting Krama simbah . ing sekolah ! Ing ngarep utawa ing masyarakat Manuk Emprit Manganese Pantun , Jenang Gulo Jowo Abang " einlagenkasino Mahasiswa kudu duwe turun Krama , Ian Wong Marang guru Tuwo " We are nuwun yen ana kurang ledang supaya matur nuwun . Wal Hidayah Wal Billahitaufiq Warridlo PMI Wassalamu'alaiukum Wr. Wb .
1 1 1