Jawabanmu

2016-07-24T10:50:31+07:00
Assalamualaikum Wr. Wb.

Saderek anu abdi hormati.

Dina kasempetan anu berbahagia ieu marilah urang bersyukur ka Allah SWT. tina sagala nikmat sarta hidayah-Na anu atos diloba ci (hujan)keun ka urang sadaya ku kituna dina kasempetan ayeuna urang tiasa nyondong dina acara mepeling dinten atikan nasional

Saderek anu berbahagia.

Dina pilari elmu,Allah sorangan kantos menguji para Malaekat-malaekat-Na. Yen tetela teu aya seseorangpun di dunya ieu anu ngagaduhan elmu kauninga,kajabi ngan Allah. Sarta sapalih elmu anu urang piboga ieu teh titipan Allah. Sumawonten Malaekat oge moal ngabogaan elmu kauninga,jabi naon anu atos diajarkeun pikeun manehna. Ku margi eta urang henteu kenging songong kalawan kauninga anu urang piboga. Sumawonten kalawan naon oge anu urang piboga henteu kenging songong.

Saderek anu abdi hormati.

Sapalih ti keutamaan jalmi pilari elmu nyaeta digampilkeun sarta dibingbing ngaliwatan jalan nuju leresan. Betapa pentingna jalmi anu nungtut elmu,ku kituna dibikeun kauninga anu istimewa. Lalakon para tanagi pengajar oge sangatlah peryogi. Ku kituna jalmi anu sareng na dukuk kanggo menimba elmu kauninga ti mantenna sanaos ngan hiji tabuh wae eta langkung disukai ku Allah ti dina pahalanya dina beribadah sarebu warsih

Ngan eta anu tiasa abdi sampaikeun,gampil-mudahan aya mangpaatna sarta dibikeun elmu anu mere mangpaat sarta di ridha’i Allah. Amiin

Wassalamualaikum Wr. Wb.



1 5 1