Jawabanmu

2014-05-22T20:46:28+07:00
1. ning omahku, suasane ayem tentrem
2. Budi kuwi bocahe tau budi pekerti
3. Bapakku edi peni amarga isa ngangkat barang sing abot 
kalau tidak salah
2 4 2