Jawabanmu

2014-05-22T13:43:03+07:00
Kahatur Bapak Sareng Ibu di Cikuya, Cicalengka  
Assalammu’alaikum Wr, Wb.            
 Kumaha Bapak sareng Ibu daramang? Alhamdulillah pami Bapak sareng Ibu daramang mah puguh èta pisan nu dipiharep ku Sara. Alhamdulillah Sara ogè aya dina kaayaan sehat wal’afiat
bapak ibu 
teu karaos tos tilu bulan teuteupang, tos tilu bulan Sara teu tiasa lelendehan ka Ibu sareng Bapak, tos tilu bulan Sara teu ngaraos sayur kacang Ibu, muhun tos tilu bulan ogè sara teu ngaraos kasur kapuk damelan Bapak baheula. Sono abi tèh ka Bapa sareng Ibu. Namung waktosna teu acan aya. Sara mah mun tiasa ngarèrèt panto wungkul, ngalamun mun Bapak sareng Ibu tèh jol-ojol ngetok panto.

cape nulisnya -_- segitu aja dulu yaa
2 1 2