Jawabanmu

2014-05-21T21:30:21+07:00
Pahlawanku


Pahlawanku  
Wutahing ludirmu
Nyiram ibu pertiwi
Nadyan sang ibu
Kudu muwun sedhih
Karajang-rajang manahe
Karujit-rujit rasa pangrasane

Pahlawanku
Mugya Gusti paring nugraha
Semana gedhene bektimu
Jiwa raga, bandha donya
Tanpa sisa
Amung siji pangajabmu
Merdika

2014-05-21T21:36:44+07:00
Tulis aja puisinya, nanti aku b.jawa in :)

Kalo bisa, cz kebetulan aku orang jawa