Jawabanmu

2015-07-18T22:55:29+07:00
Cara Ngajieun Pisang Goreng
Pisang goreng teh kadaharan anu ngeunah, lamun keur cape atanapi keur caneuteun. Bahan – bahanna teh gampang. Jeung cara ngajieunna oge gampang. Bahan – bahanna teh ngan ukur cau, tarigu, gula, uyah, minyak goreng, mentega sareng ditambihan seres lamun resep. Sesuai jeung selera we eta mah. Lamun resep seres nganggo, tapi lamun teu resep mah teu kedah. Tah, abdi bade ngajelaskeun langkah – langkah ngajieun pisang goreng. Langkah kahiji cara nyieun pisang goreng nyaeta, pesek cangkang cau, terus beulah jadi dua bagean. Saengges eta teh, nyieun adonan. Adonan eta teh ngan ukur tarigu jeung cai, teras purulukeun uyah sareng gula sacekapna. Teras aduk nepika sadayana kacampur. Saterasna abuskeun cau kana adonan tarigu, nepika sadayana kaadonan. Upami entos, panaskeun minyak dina katel. Lamun tos panas, abuskeun cau anu tos diadonan kana jero katel nu aya minyakkan. Antepkeun nepi ka asak. Asakna teh katinggal tina warna na, lamun entos warna kacokelatan berarti eta teh entos asak. Upami entos asak, jait. Simpen eta pisang goreng kana wadah atanapi piring. Oleskeun mentega kana pisang goreng na. Teras awurkeun seres kana pisang goreng anu entos di olesan mentega tadi. Saentos kitu, mangga dicobian. Tah ngan sakitu Cara Ngajieun Pisang Goreng teh. Mangga bilih bade dipraktekkeun dibumi.
9 2 9