Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-05-20T23:03:34+07:00
Demak, 12 Maret 2012 
Kegem Bapak wonten ing ndalem Solo
 Assalamu'alaikum Wr. Wb 
Kados pundi kahananipun Bapak ? Mugi - mugi Gusti Allah tansah maringi kanugrahan lan kesehatan dhumateng Bapak............................ (Isi surat yg diinginkan)........................
Wassalamu'alaikum wr. wb.. 

Lala