Jawabanmu

2014-05-20T20:11:56+07:00
Tembung  garba : - aneng saka tembung ana + ing, -sinom saka tembung isih + enom
Tembung Saroja : Abang mbranang =merah banget, bagas waras = sehat
Tembung Entar : abang kupinge = nesu banget
* simbol "=" menyatakan arti