Jawabanmu

2014-05-20T15:53:43+07:00
PETENGING Lingsir Wengi iki alam 

sumribit angin ngelus langit sore
 Manuk Anugerah Bali pucuking cemoro ing 
nganti tekaning wengi sing nyenyet 
katon wicket wicket pasuryanmu 

suwek ditambahaké kekesing afternoon breeze 
tumlawung pangertèn kang ngulandara 
wengi bakal tumeka maneh 
bebarengan karo wewayanganmu 
Kang bakal ngebaki impen petenging wengi 

lumaku uga petenging lurung wicket 
wicket-arep Mega-Mega campuran
 apa kudu ora buwang karo karo lumingsiring wengi?
2 3 2