Jawabanmu

2014-02-28T19:26:42+07:00
1. Bocah kuwi anggone mlayu banter tenan
2. Bocah ojo dikulinakno digunggung, marai ora mandiri 
3. Dadi umat  kudu setyo tuhu marang agama
4. Wong kuwi kadang ora ono lerene anggone nyambut gawe