Jawabanmu

2014-05-19T14:11:28+07:00
Manuk emprit menclok pari, dadi murid kudu taberi.
2014-05-19T14:17:25+07:00
Balumbang akeh wedere, ditmbang pdha pintere.1
tawah madu ngisp sekar,golek ilmu kudu sabar.2