Jawabanmu

2014-06-04T16:40:56+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
Kamari,abdi turun ka jalan sarta papasan kalawan sababaraha rumaja anu nampaknya anyar wangsul sakola. Lamun diliat ti rok anu maranehanana anggo da jigana ieu anak SMP. Nanging abdi terhenyak ningali saluhureunana. Eh,ayeuna model saragam sakola eta anggo renda-renda dineci di pinggirannya nya? 

Nyokap abdi ngomong ka abdi,ayeuna aya aturan anyar. Dina dinten nu tangtu anak SMP wajib anggo kostum tradisional. Manifestasinya ,anak awewe dititah anggo kabaya bodas ka sakola. 

Saleresna anak cowok dititah anggo bendo,nanging sajauh ieu abdi tacan papasan kalawan cowok a-be-geh berseragam anggo tutup sirah anu hiji eta. 

Balukarna,ayeuna tukang dagang kabaya di Pasar Anyar pajeng sadaya,sarta maranehanana berlomba-pasanggiri jualan kabaya bodas eta. Kabaya na model kabaya encim gitulah. 



Sabot abdi ng-upload kajadian ieu ka Instagram,kolega abdi anu namina Inez,ngomong ka abdi yen ieu ngaranna \ " Rebo Nyunda\ " . 

Abdi,ndengerin carios nyokap,tergelak-gelak. 
Pamaksudanna ieu kumaha,hoyong nyamain jiga anak India mios ka sakola pake lawon cipati kitu? 

Untungna ieu ngan lumangsung di Jawa Kulon. Abdi nggak kebayang lamun ieu lumangsung di wewengkon-wewengkon sanes di Indonesia. 
Di Papua,contona. Mios ka sakola anggo koteka? Abdi tiasa ma'lum,manawi kawajiban anggo saragam bodas bulao tiasa ngaririweuh perekonomian kulawargi.