Yang bisa bahasa jawa tolong bantu ngrama'in ini ya!! Ing Trunyan rombongan diajak nyedhaki papan kang mapanake jenasah. Jenasah ora di kubur nanging mung di glethakake ing lemah, dipapanake ing sangisore wit Terumenyan. Pemandu wisata nerangake yen iku jenasah lagi telung wulan. Ing atase lagi telung wulan ora mambu saipit-ipita. Miturut katrangan pemandhu wisata ambune kasedhot wit Tarumenyan

2

Jawabanmu

2014-05-18T14:03:09+07:00
Krama alus kan.......................
Jawaban paling cerdas!
2014-05-18T14:05:21+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
Trunyan rombongan dipunajak nyelaki papan ingkang mbenjing menapakaken jenasah. Jenasah mboten di sare nanging namung di glethakake ing bantala, dipapanake ing sangandapipun wit Terumenyan. Pemandu wisata nerangake menawi punika jenasah nembe telung wulan. Ing atase nembe telung wulan mboten ngganda sasakedhik-panjenengan sakedhik. Miturut katrangan pemandhu wisata ambetanipun kasedhot wit Tarumenyan
1 5 1