Jawabanmu

2014-05-18T13:32:05+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
Ing dina minggu sekolah smp 1 permata nganakno sing jenenge pariwisata ing yogya. murid-murid dikon gawe kelompok. 1 kelompok ono 5 wong. yudi lan diko bingung goleki pasangane dhewe-dhewe. lan kayata ana sisa yaiku jarwo , udin ,lan kirno. kabeh siswa wis dicepaki kamar dhewe - dhewe. siswa liburan 3 dina. tekan yogya tengah wengi. kabeh padha manuju ing hotele. amarga murid-murid padha kesel, padha turu kabeh. esoke , murid-murid di jak ing taman pintar. bar iku ing pantai parangtritis. banjur balik ing hotel. kabeh padha cepak-cepak kanggo sesuk mulih. tiba-tiba yudi kelangan tab. dekne goleki ning endi-endi nanging ra ketemu. deweke ileng pas mau ning bus disileh karo udin. udin pancen bocah kere. banjur yudi takok udin. yudi"din , ning endi tab ku ? dek mau mok sileh tha?". "iya nanging wes tak balike karo kowe." saure udin. yudi " ora lah ngapusi koe, tab ku ilang iki." udi " sumpah aku ora nggowo opo maneh maling yud." yudi " halah ora usah ngeles tetep aku ra percaya!!" akhire yudi lan udin eneng-engan. esuk e kabeh padha menyang ing bus , amarga dina iki mulih.yudi lapor ing guru. banjur diumumake. banjur kabeh kanca - kanca padha goleki.jebule tab kui ono ing bangkune yudi dhewe. banjur yudi nyuwun ngapura karo udin yudi "din , sorry yo, aku wes nuduh kue." udin " ya gak papa kok makhlum." yudi lan udin rangkulan.


maaf cuma itu yang bisa saya bantu

maaf kalau salah :)

2 4 2