1. gawea ukara sambawa kang tegese saupama mawa tembung tembung ing ngisor iki!
a. adusa b. lerena c.mangana
2. gawea ukara sambawa kang tegese senajan mawa tembung tembung ing ngisor iki!
a. adusa b. lerena c. mangana
3. gawea ukara sambawa kang tegese muga muga mawa tembung tembung ing ngisor ik!
a. adusa b. lerena c. mangana

1

Jawabanmu

2014-05-17T12:12:15+07:00
1.a
2.b
3.c

maaf ya kalo salah :D