Jawabanmu

2014-05-17T08:28:48+07:00
Adusa ing kali saiki
lerena dolan, ayo ndang sinau
mangana sing akeh supaya cepet lemu
1 2 1
2014-05-17T08:44:56+07:00
A. adusa sepertinya ini bahasa jawa kagak jelas