Jawabanmu

2014-05-16T15:08:03+07:00
1)Mangetan sigra lumampah.
Urut pinggiring pesisir.
Wiwit king pesisir wus prapti.
Sidamulya kang iki.
Klebet lorok tlatahipun.
Bawur ing sisih wetan.
Pesisir Taman raneki.
Sanggya karya suka lelangening driya
2)
Guwa Clangap ing Tulakan.
Sudimara Guwa Kambil.
Papringan ing Ngadirejo.
Somopura tambah malih.
Giri Tundha anenggih.
Sisih elor Guwo Penthung.
Kang manggen ing Tulakan.
Jumbuh lan ingkang den rawi.
Kang kasusra Pacitan ing Sewu Guwa

Semoga membantu! Kasih yang terbaik yah!
aku tau soalnya aku orang jawa yah arek suroboyo wakakakaka ^-^
Komentar sudah dihapus
Komentar sudah dihapus
2014-05-16T15:12:44+07:00
Mangetan sigrah lumampah 
urut pinggiring pesisir 
wiwit king pesisir wus prapti
sidamulya kang iki 
klebet lorok tlatahipun
bawur ing sisih wetan