Jawabanmu

2014-05-16T12:22:51+07:00
Cerita fiksi yaiku cerita sing ora nyata ing kehidupan
2014-05-16T12:39:42+07:00
Cerito fiksi iku cerito sing isi ne ora ono ing kenyantaan utawa cerita karangan sing sifat e gawe nyenengake si pengaos