Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-05-15T18:59:04+07:00
Anak : ibu kula kersa tanglet mboten?
ibu : entu tho ape pitakon opo?
anak : kula pingin sanget dados tiyang sukses . pripun caranipun?
ibu : cukup gampang banget , carane mung disiplin.
anak : disiplin? kok saget?
ibu : iyo kuncine dadi wong sukses iku disiplin. umpama gawe jadwal kaya sinau adus mangan , lan sakpanunggalane.
anak : matursuwun bu.
ibu : iyo nak , ibu mesti dukung koe.
terimakasih udah di jadiin yang terbaik :)
km tau macam-macam alat musik melodis
2014-05-15T18:59:26+07:00
Temannya keluarga : kue nengdi ?
keluarga : aku mantok nang pasarĀ