Jawabanmu

2014-05-15T18:35:54+07:00
NALIKA SEPI 

Pasuryamu sing bening
Tumiba ing banyu mili turut mletek ing surya
Saya suwe tan saya adoh 
Ninggalake sepi

Lan ana sabawa gumrisik ing alang-alang 
Aku mung bisa nyawang 
Pasuryamu sing kagawa banyu mili turut kali 
Nganti datan katon kesaput pedut

SEMOGA BERMANFAAT :)
1 5 1
2014-05-15T18:39:59+07:00
Alamku sugih

alamku sugih banget..
ning endi wae akih kenampakan alam..
ono air tejun kang endah..
hutan kang akeh lan liyane..

aku bangga banget ..
amarga ora iso tak bayangke..
ora iso disadari..
gusti matursuwun karo kabeh iki..

maaf kalau salah :)