Jawabanmu

2014-05-15T10:07:51+07:00
Maaf Parikan itu apa.?
2014-05-15T15:18:47+07:00
Iwak-iwak renang ing kolam
wong-wong adus ing kali
tetep terus hijaukan alam
karo irup resik alam lestari

8 4 8