Jawabanmu

2015-10-29T20:17:53+07:00
Suma:"Indung,Suma indit ka widang"
Bunda:"Naha nduk Suma?"
Suma:"Hayang nulungan bapa"
Bunda"Ooh ngondang baraya mu,Adung jeung Geru!"
Suma:"Siap indung,Adung Geru,abdi die dieu"
(Idung indit ka kamar)
Adung:"Aya naon?"
Suma:"Urang kahayang indit ka widang dhek"
Geru:"Hah indit ka widang!,teu hayang"
Adung:"Teu jadi,dhek"
Suma:"Adhek adi kolot ieu nyaan wijaksana"
Adung:"Hehehehehehehehehe"

(Tuntungna sakabehna indit ka widang)

Lulus:Tamat  :D