Jawabanmu

2014-05-14T15:36:23+07:00
Kuring nyaah manéh salawasna
andi " manéh daék teu jadi kabogoh kuring?"
lia: " kuring daék "
1 5 1
2014-05-14T15:40:26+07:00
Vera : neng, kamu teh udah piket blum?
eneng : abdi teh belum kamu?
vera : belum juga atuh , aya aya wae kamu ni , abdi teh nanya , pasti belum lah , ayo piket.
eneng : ok.