Judul Lagu campursari yang cocok di nyanyikan sama anak sma
+ konsep video clipnya :)

Makasih :)

1
ning stasiun balapan , sepur argolawu , ketaman asmara ,umpama sliramu sekar melati , kere munggah bale , manten-mantenan , layang sworo , oplosan , pokoke jiget , lan sak panunggalane :)
setasiun balapan konsep nya anak sma bertemu teman lamanya di setasiun.
mendem kangen...

Jawabanmu

2016-11-14T09:08:35+07:00
Lagu campursari yang sesuai dinyanyikan anak SMA adalah "Setasiun balapan" karena konsepnya tentang anak sma bertemu teman lama nya di setasiun. Liriknya yaitu sbb:
Ning stasiun balapan.
Kutho Solo sing dadi kenangan.
Kowe karo aku.
Nalika ngeterke lungamu.
Ning stasiun balapan.
Rasane koyo wong kelangan.
Kowe ninggal aku.
Ra kroso netes eluh ning pipiku.
Dah...Dadah sayang.
Dah, slamat jalan.
Reff:
Janji lungo mung sedelo jare sewulan ra ono.
Pamitmu naliko semono.
Ning stasiun balaan solo.
Jare Lungo mung sedelo.
Malah tanpo kirim warto.
Lali opo pancen nglali.
Yen eling mbok enggal bali.