Jawabanmu

2014-05-13T21:04:13+07:00
Aku sesambat
Nalika apike alam wes dipapras
Ati sing waras, pikiran sing tuntas
Dadi lesu lan lara
Ndeleng peparingi Gusti dirusak lan dioyak

Pengenku alam dadi koyo biyen maneh
Kang sentosa lan asri maneh
ayo kanca lewat adiwiyata
Awake dewe ngrawat alam iki
Bumi lan isine peparingan Gusti
15 3 15