Jawabanmu

2014-05-12T17:50:38+07:00
NANG ENDI ALAS KU ?

uwit ijo asri asri
Hawa seng sejuk anyep nyegerake ati
Kewan podo playon guyon 
Uni unine banyu lan angin sing nenangno ati

Saiki kabeh iku ilang ?
Kalebur majune zaman seng tambah rusak
Kabeh keganti bangunan seng elek duwur duwur
Saiki udarane tambah ireng tambah kotor
Nggarai sesek'e ari
Nggarai Cepet mati !

Ngono iku sopo sing nyebabake ?
sopo mane nek ora kene 
yo kene ! kene para "manungso"
sing ora ngerti saitik suwun marang sang Kuasa
Sing gak ono batase kesenengane