Jawabanmu

2016-11-14T09:00:25+07:00
Kangge Pakde. Semarang , 17 Mei , 2014

Assalamu'alaikum , pakde pripun kabare ? ting mriki sae-sae mawon.Kapan pakde tindak mriki? kula kangen sanget kalih pakde. Rencananipun kula kalih kaluarga badhe tindak ting solo ting daleme simbah. Pakde nderek nggih. Nggih suwun pakde , cekap semanten kula ngaturaken. Dibales nggih pakde. Suwun.

Saking Ponakan.