Jawabanmu

2014-05-11T17:06:34+07:00
DKKS arep ndayakake bahasa jawa

dewan kesenian kuto solo duwe krenteg kanggo ndayakake lan ngleluri sastra jawa,mligine ing tlatah kutho solo.kacihna durung dadi kawicaksanane mligi,nanging krenteg iku wis dadi rerasanan ing dkks kang para paraga panguruse wes gumathok lan mung kari ngenteni dikukuhake dening wali kota solo. joko sumantri,salah sijine pengurus dkks kang kajibah ngurusi jagad sastra,nalika wawancara kaliyan Espos,ngandharake ing wektu cedhak iki dheweke kepengin nggelar patemon karo para sastrawan jawa kang dumuning ing kutha solo. sastrawan sing dikareake ya warga bebeayan ing kutha solo kang kapriadeng nulis geguritan,crita cerkak,dongeng bocah,artikel kebudayan jawa lan sajinise
2014-05-11T17:27:27+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
Walikota surabaya ngamuk-ngamuk , amarga tamane dirusak para warga sing padha rebutan es krim gratis. es krim gratis iku diselenggarakno wektu car free day . penyelenggarane ora ijin karo walikota. walikota nuntut genti rugi.