Jawabanmu

2014-05-11T12:46:08+07:00
Sinten ingkang dipuntitipi bapak artha setunggal atus ewu rupiah/repes


tlg jdikn yg terbaik yaaa, please
Jawaban paling cerdas!
2014-05-11T12:46:09+07:00
Sinten ingkang dipuntitipi bapak arta stunggal atus ewu rupiyah ?

maaf kalau salah :)
1 5 1