Jawabanmu

2016-07-11T18:19:01+07:00
Uripmu saiki wis katon ……… tentrem
2016-07-11T22:53:12+07:00
Bengi iki omahku ....... ndhedet amarga mati lampu.sambi ngarep ngarep omah padhang ........ aku nggoleki lilin sing dak simpen. mrana mrene ra ketemu. bar wis ketemu, omah ku mara mara padhang ....... owalah ra dadi anggonmu ngurupke lilin iki
sori klu salah