Jawabanmu

2014-05-11T09:51:15+07:00
Pandawa yaiku asale saka kata basa sanskerta sing artine anak pandu raja hastina pura
saka cerita mahabrata.

tokoh sing penting , yaiuku pertempuran gedhe ing dharatan kuruksherta antara para pandawa lan para kuswara.

maaf kalau salah :)