Jawabanmu

2014-05-09T11:37:19+07:00
Jokotole..
engkau sangat sakti
engkau memiliki kemampuan luar biasa
engkau sangat kuat dalam apapun

Jokotole, ku bangga padamu
engkaulah yang menjadi inspirasiku
kesuksesanmu, perjuanganmu
kubangga padamu
Jawaban paling cerdas!
2014-05-09T20:53:38+07:00
Jokotole ..
saktine ora ono sing ngungkuli ..
senjatane mandraguna ..
wonge pahlawan kang nomer 1..

senadyan kowe sakti ..
nanging kowe ora sombong..
opo meneh angkuh ..
sopan lan santune patut tenan ..

gantenge ngluwehi arjuna ..
esemane ngluwehi raden gatutkaca..
kerajaane gedhe sanget..
lan wonge mapan dermawan ..

maaf kalau salah ..

enggak kok gak salah malah betul
makasih :)
sama-sama