Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-05-09T08:29:59+07:00
Sekolahku
anggonku ngudi ilmu
anggon konco koncoku ngudi ilmu
anggon guru guruku menehi ilmu

sekolahku
orabosen aku tumeka
kanggo ngudi ilmu lan prestasi
kanggo mbesok msa depan ku

3 5 3