Bahasa Sunda.. tolong bantu ya.. tapi serius!! yang jawab bener aku kasih jawaban terbaik,

1. anu mingpin sawala disebutna...
2. tempat ngagembléng para atlit sok disebut kawah..
3. saha anu bisa milu kana kagiatan Olimpiade?
4. naon hartina legok tapak genténg kadék téh?

5. manuk merak teh parabna sabangsaning..
a. daging, b. sisikan, c. sato leutik

1

Jawabanmu

2014-05-08T22:31:08+07:00
1. moderator kalo ga salah.. kalo notulen yg nyatetin