Jawabanmu

2014-05-08T22:50:57+07:00
Guru

Ing papan iki aku ngenteni sliramu sing tak kurmati ora lali aku saka ngomah wis nganggo minyak wangi
Guru awakmu pancen pantes digugu lan ditiru lakumu ora kesusu isa gawe tuladha  kanggo awakku
Gunemanmu alus ngandhut ilmu aku ning kene mung iso tiru-tiru amarga sliramu sugih ilmu
Matur nuwun guru panjenengan ora wegah ndidik aku marai aku ben nduweni kepinteran sliramu ndidik aku ben iso sopan
1 5 1