Jawabanmu

2014-05-08T21:05:50+07:00
Ada" az ahk yang bener dek biar kakak tulissi ni sekarang

bener kak..
supaya welcome ngarsane kita ujian nasional kabeh siswa bakal terus pandonga sing mangsa mesthi saka ujian difasilitasi dening Bethara acara bakal dianakaké:
dina:
Panggonan:
Prihal: sholat acara
mugia apa kita ngarep-arep bakal dadi bab becik lan ing ijabah dening Gusti Allah lan kita minangka siswa kudu bisa usaha

suwun
maturnuwun^^