Jawabanmu

2014-05-07T21:27:59+07:00
Maneh ngadangukeun radio na.. terus nu penting atawa pokok2 na di tulis dina kertas. terus dipahami naon maksudna.

mugi2 aya manfaat. tonghilap jadikeun nu terbaik