Jawabanmu

2014-01-24T13:31:51+07:00
1. geguritan
yang nmr 2 aku gaktau
1 5 1
Jawaban paling cerdas!
2014-01-24T13:35:28+07:00
1. geguritan ono ing soko endi iku
2. puisi
2 5 2