Apakah ini termasuk past tense

EXPERIENCE DURING PSG
on the 15th January I start pairs in IMJ
'Investigating Multi Jaya'. The IMJ has 2 employees in IMJ I do work such as:
porporasi, sorting, paper bag making, glass making design, etc. During psg in
my very not happy, in the end I decided to move psg 'Tunas Fitrah', there I
just design is like banner design, t-shirt, box design, etc. The 'Tunas Fitrah' special there have certain
hours for that work every hour from 9 to 3 o'clock to work and 3 o'clock up to 5 o'clock to
learn. As long as I get to experience
that psg very useful for me to learn and earn science and the most experience I
do not like is when I'm late hours of admission. but I began to learn
responsibility when in psg, I began to Realize the importance of discipline and
moral ethics in the work

tolong perbaikan nya ?

1

Jawabanmu

2014-05-06T21:46:53+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
Menurut gue ini bukan past sih lebih ke present. disitu lo lebih banyak pake verb present dibanding past. terus ada beberapa kata yang salah penempatannya. Misal lo nulis my very not happy yang bener not very happy. terus when I'm late itu yang bener when I late gtu aja, when selalu diikuti oleh verb 2 / past. dan gue agak ngga ngerti ama kalimat2 awal lo. CMIIW ya. hihi