Jawabanmu

2014-05-06T17:12:30+07:00
2014-05-06T19:57:47+07:00
Banjir iku bencana alam. amarga ulahe menungsa. gara-garane menungsa padha ora sadar mbuwaki sampah sembarangan. umpama bar ngombe es , mangan jajan langsung dibuwak ing kali , ing dalan , ing got. mula dadi bencana sing jenenge banjir. mula kawit saiki kita kudu njaga keresikan lingkungan ojo nganti rusak lan rusoh.