Tolong dong kak buatin naskah drama bahasa jawa temanya pacaran . tapi yang gokil ya kak . biar pada ngakak :D pemainnya 10 orang gimana.?

1
ora krasa wis wengi kabeh padha siap" malmingan. Dodi marani kirno.
dodi:" kirno no..?"
kirno:" oi.. enteni sik ya lagi salin."
pirang menit engkas
dodi:" suwine leh bocah iki . no ..?"
kirno:" iyo siap boss."
dodi :" ngenteni koe iki koyok mngenteni gajah ngendok le .. le."
kirno:" sorry boss."
dodi:" ayo , cepet aku ameh marani yayangku tercintaa.."
kirno:" siap"
dodi ln kirno ngampiri pacare dodi
dodi :"ayang .. ayang susi..?"
susi:" ooh .. iya darling ono opo?"
dodi :" ayo mlaku-mlaku yuk?"
susi :" oo.. iyo enteni sik ya aku tak salin.."
dodi:" ok"
pirang menit engkas
susi:" ayo darling i am coming."
dodi :" a yam comeng too.."
brum brum brum.. suarane motore dodi
kirno:" boss ojo tinggal aku." (motore mogok)
akhire tekan alon-alon jarwo lan wawan wes ning kono karo pacare dhewe"
jarwo:" suwine bocah loro kui leh.."
wawan :" sdiluk engkas lk rene a.. sabar"
jarwo:" hah yo lah."
wawan :" lha iku dak wonge a.."
dodi:" hey piye bro.. kenalken iki ayangku.. susi..."
jarwo:" yyy, lumayan.. iki yangku .. wati."
wawan:" lan iki pacarku siti."
siti lan wati :" hay salam kenal yo.."
susi :" iyo."
kirno :" boss endi janjimu harene meh mok luroke yang."
dodi :" sabar sabar.., ehh yang endi kancamu sing ameh kok kenalke ning kancaku?"
susi :" tenang wae beress.. sit suit ladies coming.."
kancane susi teko
mari lan juminah : "ok boss.."
Komentar sudah dihapus

Jawabanmu

2014-05-06T15:58:06+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
Eneng cah wedok mlaku neng kelas 8-A. Bocah-bocah do kebingungan ndloke wong kuwi.
Rina: kuwi ki sopo to ris?
Risma: yo aku ki ra ngerti. Kok takon aku? cah anyar mungkin.
Rina: ho'o po?
Risma meng mangguk2 wae.
Cah anyar lingguh neng bangku ngarepe Rina karo Risma.
Risma: jenengmu sopo?
Tania: jenengku tania.... jenengmu?
Risma: jenengku risma, salam kenal yo.
Rina: nek aku rina. salam kenal.
Siti: ris! rin! dolan yok!
Rina: dolanan opo to ti?
Siti: bentengan.
Rina: jak cah anyar rak?
Risma: yo dijaklah. mesak ake nek ra dijak.
Rina: yo wes. ayo tan
Tania ngangguk.
Siti: neng kudu wong pitu le dolan. telu ne meneh sopo?
Risma: laras, dian, karo karin piye? gelem rak?
Rina: aku wae seng ngejak de'e.
Risma: cepet yo rin.
Rina: Laras! Dian! Karin! dolanan bentengan yok!
Laras: neng lapangan?
Rina: ho'o.... neng ngendi meneh?
Dian: Ayo rin!
Karin: aku gelem kok. yo wes.
Laras: koe cah anyar yo?
Laras ndeloke Tania.
Tania: ho'o.
Laras: salam kenal yo! aku laras.
Dian: oiyo! nek aku dian.
Karin: jenengngku karin.
Rina: yo wes cepet yok! wes ditunggoni karo siti dan Risma!

Judul: Cah Anyar
Aneh ya? maaf ya kalau gak nyambung... :)