Jawabanmu

2016-07-09T18:11:12+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
kewontenan ringgit, sae punika ringgit cucal, ringgit tiyang, kersaa ringgit golek kalih beragam ringgit (sambotenipun enten langkung saking 40 jenis ringgit) ing siti toya indonesia niki sampun dados khasanah piyambak. ringgit ingkang ing udhar 7 November 2003, resmi dipunkulani dados warisan budaya Indonesia niki dados saksi tinggina kebudayaan dimasa lampau.

Darimana awal ngugi ringgit, kaitannya kaliyan kisah mahabarata uga ramayana ingkang notabene asalipun saking siti india? punika sejarah singkat babagan sejarah singkat perkembangan ringgit ing Indonesia.

nepang langkung lajeng babagan ringgit

ringgit, ngrupikaken salah satunggal bentuk teater tradisional ingkang paling sepuh. ing masa pamerentahan ratu Balitung, sampun enten pitedah entenipun tunjukan ringgit, yaiku ingkang enten ing prasasti Balitung kaliyan taun 907 Masehi, ingkang mewartakan menawi ing kala punika sampun dipuntepang entenipun tunjukan ringgit

2 5 2