Tolong Donk buatin drama bahasa jawa dengan tema bermain...!!!
PLEASE....!!!

2
kalo saya buatin, nanti dijadikan yang terbaik ya?
iya kak...
owh iya kak,,, dengan 7 orang pemain ya...
aduh kenapa kamu ngga bilang dari awal. maaf, saya ngga bisa bantu ;)
iya ,,, gpp kak...

Jawabanmu

2014-05-05T08:30:17+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
Aku lan kanca-kancaku isih dolan ing teras umahku.

Susi     : "Eh, aku bosen nek koyo kiye terus, dolanane koyo kiye terus."
Indri     : "Emange aku ora bosen? aku yo podo karo kowe. aku bosen. Sing enak dolanan apa ya ben ora bosen? hmm.."
Tuti       : "Kowe bosen? aku ora bosen."
Susi     : "Eh tut, maring umahmu yo, dolanan komputer lih enak kan dolanan game nang komputer."
Indri      : "He'eh Tut, yok maring umahmu. oleh pora?
Tuti       : "Hem ayolah!"

Tekan umahe Tuti.....

itu lanjutin sendiri ya. bisa kan?


1 5 1
Jawaban paling cerdas!
2014-05-05T09:28:31+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
Dolanan

siti,dodi,lan kirno lunga menyang omahe susi.

siti : " Susi, Susi."
dodi :" kok ora disauri yo?"
kirno:" he'e , jajal didodok lawange."
siti :" tok tok tok , kulanuwun Susi..?"
ibu Susi : " ee.. iyo ono opo nduk?"
siti:" niki buk kula badhe dolanan kalihan susi, susi wonten buk?"
ibu susi :" ono, sek yo nduk."
siti:" nggih buk."
ibune susi nimbali susi banjur susi teko moro ing kancane..
susi : " ono opo ti,di,no?"
kirno :" iki lho aku lan konco" arep ngejak koe dolanan, iso?"
susi :" oo iyo ayo.."
banjur kabeh marani edi
dodi :" kulanuwun edi..?"
edi :" ee.. yo ono opo?"
dodi :" di , dolanan yuk..?"
edi :" iyo sik yo tak pamitan karo ibukku disek."
dodi:" ok."
banjur edi pamitan karo ibuk.ora weruh adike edi teko
wati :" aku melu yo entuk ora?"
siti :" yo , entuk ben tambah rame yo.."
kirno,susi,lan dodi:" iyo."
edi:" ayo, dik ngko nek dolanan ojo nakal yo."
wati :" nggih mas."
banjur ing perjalanan kabeh padha rembukan

edi :" heh iki sakbenere ape dolanan opo?"
siti:" aku yo bingung e..?"
dodi :" opo dolanan bal-balan?"
susi:" ojo ngawur koe iku dodi.. wong ono adikke edi barang kok ameh mok jak dolanan bal-balan?"
siti :" iyo ngawur dodi iki."
kirno:" opo kene dolanan delikan?"
susi,siti :" setuju?"
kirno:" pie setuju kabeh ora?"
dodi,edi.wati:" setuju."
ora krasa wayah wis sore.banjur kabeh padha muleh
kirno:" yo wes , aku tak muleh disek yo?"
siti:" iyo aku tak muleh barang yo merga wes jam4 sore."
dodi:" iyo, ayo do mulih kabeh."
edi:" he'em sesuk dolanan neh yo:"
susi,siti,dodi,kirno:"ok."
2 5 2