Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-05-04T19:02:12+07:00
alamku

alamku tansah nelangsa..
amarga menungsa..
kabeh wit ditegori..
nganti padha gundul kabeh..

sitine padha nangis..
amarga kepanasan..
amarga ora ditutupi..
karo kabeh wit..

kabeh wit padha gundul..
ayo menungsa sadar!!
padha ijoni wiit witan..
supaya alam ora nelangsa..

24 3 24