Jawabanmu

2014-05-04T20:28:08+07:00
Bahasa sundanya nama kamu siap?..adalah sahak name nak
2014-05-04T20:55:33+07:00
Ngaran anjeun teh saha?

kumaha anjeun ngabuat kerajinan eta teh?