Jawabanmu

2016-11-19T19:04:07+07:00
1. Ngan hayoh wae nitah ka batur kudu gancang mandi, ari anjeun geus mandi encan ?.
2. Abdi teras-terasan kabagian tugas jaga kampung, ari anu janten warga kampung ieu teh mung abdi wungkul kitu ?.
3. Eta formulir teh kedah dieusi ku pulpen hideung, ari bapa kagungan pulpen hideung henteu ?.
4. Naha anjeun teh geus buleud rek neruskeun kuliah ka jurusan kedokteran teh ?.
5. Kunaon atuh make tos nyuhunkeun kaluar ti padamelan nu ayeuna ari padamelan nu enggal teu acan tangtos mah ?.
1 5 1