Jawabanmu

2014-05-02T18:43:50+07:00
geguritan 'palestina'
ludira keringet jejogedan
tegese :.......
mimis bedhil lan bom dadi kidung
tegese :......
tan peduli lemah iki suci
tegese :.......
panggonan wahyu-wahyu saka langit
tegese ;.......
urip lan ngrembaka dadi pusering donya
tegese :........


semoga membantu ^_^
mana jawabannya ???
maksudnya suruh bikn ap gimana sih?,,,