Jawabanmu

2014-05-02T13:24:49+07:00
Nyuwun ngapuntenipun nggi kula mboten saged rawuh teng ulangtahunnya...nyuwun ngapuntenipun
2014-05-02T13:29:14+07:00
Sepuntene nggeh, kula mboten saged dating ing ulang tahune sampean.